Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем по тоците алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем по тоците алфа 145

колеги помагайте пак!!! ходих днеска да ми опражят парното жичкаджийте и го оправиха... тръгвам си аз доволен спирам на магазинчето да се почерпа за победата над студа ... излизам а да запаля иии... светна ми таблото след което изгасна и никакви признаци на живот.... нито фарове нито плафони нито аларма.... нито някаква лампичка да светне по тъблото като дам на контакт... нищо... след 2 минути сичко се оправи... колата си запали и сичко екстра... но до следващото гасене. и пак същото... сега ве4е като тръгвам да паля завъртам ключа сичко светка за секунда след което изгасва и си чакам докато реши да ме огрее и да запаля..... някви идей???? или да я почвам с теслата

Колега, намери си свестен майстор да ти оправи инсталацията!
    А провери ли дали са ти стегнати клемите на акумулатора?

Comment

Това ми прилича на окислени клеми на акумулатора. Подобно нещо ми се е случвало със Сеат и след зачистване не клемите се оправи.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
        Това ми прилича на окислени клеми на акумулатора. Подобно нещо ми се е случвало със Сеат и след зачистване не клемите се оправи.
        тва е..
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

А как по - точно се чистят клемите
          Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщение
            А как по - точно се чистят клемите
            Сваляш клемите, хващаш някоя ситна шкурка и парцалче и чистиш. Аз лично с една отверка ги почуках яко, поостъргах и от тогава проблем не е имало. Ама това дето ти пиша е малоумният вариант. Може да си има кадърен начин и разни изисквания, не знам...
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Working...
            X